Maapähkinävoi ja suklainen nutella toimivat täydellisesti yhteen. Tein näitä ihania kuppikakkuja eilen euroviisuevääksi.
Nutella-maapähkinävoikuppikakut 12 kpl
Tarvitset:
2 kananmuna
1dl sokeri
1dl maitoa
100g voita
1dl nutellaa (notkista hieman lämpimässä vesihauteessa)
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeri
1dl maitoa
100g voita
1dl nutellaa (notkista hieman lämpimässä vesihauteessa)
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
Kuorrute:
150g huoneenlämpöistä voita
2dl sileää maapähkinävoita
2dl tomusokeria
150g huoneenlämpöistä voita
2dl sileää maapähkinävoita
2dl tomusokeria
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä vähän. Vatkaa munia ja sokeria vähän, ei tarvitse kuitenkaan vaahtoutua. Lisää joukkoon voi, maito ja nutella. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi ja jaa taikina vuokiin. Paista 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi, maapähkinävoi ja tomusekeri tasaiseksi ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen pääöle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti